Miért óv a házasság előtti szextől az Egyház?   A házasság előtti szex 16+1 romboló hatása – Farkas István piarista atya írása 

Szeretjük egymást. Miért ne lehetne köztünk szex?   Jason Evert válaszol (2p videó)

Meddig lehet elmenni a testi kapcsolatban?   A leggyakoribb kérdés, amit tiszta párkapcsolatra törekvő keresztény fiatalok feltesznek. Jason Evert válaszol.

Az együttélés hazugsága   Az együttélés árt és sebez. Mentalitása ellentétes a házasságéval, ezért nem lehet annak „kipróbálása”. 

A harmadik út   Homoszexualitás és a Katolikus Egyház - A filmben az érintettek mellett megszólal Jason Evert, Mike Schmitz, Chris Stefanick és Christopher West. 

Mit mondanál annak, aki elvesztette a szüzességét?   Beszélgetés Jason Everttel (4p videó)

Meddig várjunk a szexszel?    Jason Evert válaszol fiatalok kérdéseire

Második szüzesség??!   Őszinte szavak saját tapasztalatból – Andrásfalvy Mirjam videója

Tíz ok, amiért ne szexelj házasságkötés előtt   „Én sokat szexeltem házasság előtt. És konkrétan elmondom, miért várj, saját érdekedben” – Rob Kowalski videója

A mai tudomány igazolja a Biblia szexuális etikáját   A szex során az agyban termelődő vegyületek függőséget és rendkívül erős kötődést váltanak ki.

Szex és sikeres párkapcsolat   A kiegyensúlyozott párkapcsolat titka

Egy ágyban aludni esküvő előtt – miért ne?   Aki igazán a javadat akarja, azt mondja, ne tedd. Az esküvőig. Legalább három okból.

Lehet jó a szextől való tartózkodás?   Különleges interjú Fulton J. Sheen érsekkel

Viseljen bikinit egy keresztény nő?   Jason Evert válaszol

Párkapcsolatról, szexről őszintén   Krúdy Tamás és Zsófia, a párKatt.hu elindítóinak előadása 

A szerelem hormonjai   Dr. Gloviczki Eszter előadása (1–3)

A világhírű focista a házasságig vár a szexszel   A brazil sztárvédő, David Luiz és portugál menyasszonya, Sara Madeira a tisztaság mellett döntöttek.

Tomka Ferenc: Biztos út

Crystalina és Jason Evert, Christopher West és más szerzők könyvei

Tíz árulkodó jel, hogy csak a szexre hajt   Az alábbiak nyilvánvalóan nem a tiszta szándékú férfiakra vonatkoznak. A komolytalanok felismerésében viszont segíthetnek.

A szexuális partnerek száma összefügg a házasság tartósságával   A legfontosabb társadalmi statisztika

A legfontosabb kérdés az abortusszal kapcsolatban   Kerekasztal-beszélgetés Trent Horn: "Abortusz - 20 kérdés, 20 válasz" c. könyvéről 

Hogyan viszonyuljunk katolikusként a melegekhez?   Katolikus teológus válaszol, aki nyíltan vállalja aktív homoszexuális múltját.