Miért óv a házasság előtti szextől az Egyház? A házasság előtti szex 16+1 romboló hatása – Farkas István piarista atya írása

Szeretjük egymást. Miért ne lehetne köztünk szex? Jason Evert válaszol (2p videó)

Meddig lehet elmenni a testi kapcsolatban? A leggyakoribb kérdés, amit tiszta párkapcsolatra törekvő keresztény fiatalok feltesznek. Jason Evert válaszol.

Az együttélés hazugsága Az együttélés árt és sebez. Mentalitása ellentétes a házasságéval, ezért nem lehet annak „kipróbálása”.

Mit mondanál annak, aki elvesztette a szüzességét? Beszélgetés Jason Everttel (4p videó)

Meddig várjunk a szexszel? Jason Evert válaszol fiatalok kérdéseire

Második szüzesség??! Őszinte szavak saját tapasztalatból – Andrásfalvy Mirjam videója

Tíz ok, amiért ne szexelj házasságkötés előtt „Én sokat szexeltem házasság előtt. És konkrétan elmondom, miért várj, saját érdekedben” – Rob Kowalski videója

A mai tudomány igazolja a Biblia szexuális etikáját A szex során az agyban termelődő vegyületek függőséget és rendkívül erős kötődést váltanak ki.

Szex és sikeres párkapcsolat A kiegyensúlyozott párkapcsolat titka

Egy ágyban aludni esküvő előtt – miért ne? Aki igazán a javadat akarja, azt mondja, ne tedd. Az esküvőig. Legalább három okból.

Lehet jó a szextől való tartózkodás? Különleges interjú Fulton J. Sheen érsekkel

Viseljen bikinit egy keresztény nő? Jason Evert válaszol

Hol van a Szentírásban, hogy őrizzük meg a tisztaságot a házasságig? Hodász András előadása

Párkapcsolatról, szexről őszintén Krúdy Tamás és Zsófia, a párKatt.hu elindítóinak előadása

A szerelem hormonjai Dr. Gloviczki Eszter előadása (1–3)

Videó: Hodász András atya előadása a szexuális forradalomról és következményeiről Az előadás a Nagymarosi Ifjúsági Találkozón hangzott el 2015. május 16-án.

A világhírű focista a házasságig vár a szexszel A brazil sztárvédő, David Luiz és portugál menyasszonya, Sara Madeira a tisztaság mellett döntöttek.

Tomka Ferenc: Biztos út

Crystalina és Jason Evert, Christopher West és más szerzők könyvei

Tíz árulkodó jel, hogy csak a szexre hajt Az alábbiak nyilvánvalóan nem a tiszta szándékú férfiakra vonatkoznak. A komolytalanok felismerésében viszont segíthetnek.

A szexuális partnerek száma összefügg a házasság tartósságával A legfontosabb társadalmi statisztika

A legfontosabb kérdés az abortusszal kapcsolatban Kerekasztal-beszélgetés Trent Horn: "Abortusz - 20 kérdés, 20 válasz" c. könyvéről

Hogyan viszonyuljunk katolikusként a melegekhez? Katolikus teológus válaszol, aki nyíltan vállalja aktív homoszexuális múltját.